sâmbătă, 4 septembrie 2010

Opinia telespectatorului 4

      De ce  trebuie  sa-i facem pe toti romanii hoti ? Pentru ca asa  se intelege din formularea unui internationalism perimat si insultator. Sub sintagma generala de – cetateni romani – se ascund uneori indivizi certati cu legile oriunde ar merge si le convine sa atraga parerile negative, peste intreaga natiune si nu numai asupra lor .

      Ori cum Romania nu are numai prieteni, cei interesati sa loveasca sub centura, sar si din somn, numai sa-ti atarne  de gat, eticheta de – proscris –.

       Suntem oare mai prejos decat restul tarlior din UE ? Eu nu cred!Daca ele sunt  atat de nobile si paranormal de geniale, atunci de ce importa de la noi,– codasii lumii – , tone de medici, ingineri, specialisti in informatica, muncitori din toate domeniile.  De ce ?

       De ce ne e rusine sa  aratam lumii ca suntem –ROMANI – si ca noi stim de la oltenii nostri un cantec invatat din leagan: “ de te pui cu mine bine iti dau haina de pe mine, de te pui cu mine rau, ma fac sarpe de dudau……d-ala ce musca rau!!!!!!!

       Dragi aparatori ai drepturilor omului,

       Imi mentin crezul ca trebuie sa facem diferenta intre buni si rai dar o parte dintre etnicii nomazi , sunt cetateni ai Romaniei. Poate printre cei mai loiali, sunt o pata de culoare nostima, vesela si foarte talentata, cu multe personalitati si in lumea intelectuala. Atunci cand v-ati facut temele Uniunii Europene, undeva, la drepturile cetatenilor ei, cu mana dumneavoastra ati scris: ( redau cu aproximatie ) ” oricare membru al UE are dreptul sa circule liber pe teritoriul  ei, sa se stabileasca si sa traiasca unde doreste !Nu? Hai… amintiti-va.

      Nicaieri nu e specificat ca UE, se compune numai din aristocrati, iar plebeii  sa ramana in istoria veche, ca in vremurile lui Stefan, la gurile Dunarii, cand cu palosul, arcul si sageata, stateau in calea a tot felul de navalitori, ca aristocratia occidentului, in pace, sa schimbe amantele odata cu cearceafurile si decoratiile aurite, sa curga dupa  asalturile nocturne date alcovurilor din palatele Parisului sau a Vienei ……Nu-i asa ca nu e specificat acest deziderat, in drepturile fiilor europei ? Vedeti ca incepem sa ne intelegem.

       Uitati-va cu atentie, nu cred ca aveti mainile chiar atat de neprihanite, ca sa nu le puteti intinde, celor nevoiti sa-si gaseasca  ajutor si un loc sub soare. Hai, incercati! Va fi bine ! Inainte de a incheia, sa va mai zic doua – CHESTIUNI –. Cand eram  mic, mama imi spunea ”Daca nu esti cuminte, vine bau-bau si-ti taie limba !”. Stiti cum se traduce ? Daca ne mai faceti   pe toti HOTI…vine bau-bau SI VA……asta e! si inca ceva, credeti in KARMA  ?  Stiti ce spune gagicuta ? Bine faci, bine se intoarce asupra ta. Rau faci ? Ia spuneti  restul… Hai ca nu e greu…Ati vazut ca stiti ?Bravos!         

      Si acum, chiar ca vine……PUNCT .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu