vineri, 3 septembrie 2010

Opinia telespectorului 1

     Voi intrerupe pentru scurta  vreme serialul “ metamorfoza “, si voi  posta  asa cum arata titlul de mai  sus : – Opinia telespectatorului - .

      Cred ca  un punct de vedere si din  afara  studiourilor TV, ar completa cu  pro sau contra diferitele dezbateri vazute si auzite pe micul ecran . Eu sunt un mare aliat al  - presei – pe care o consider singurul  si consecventul aparator al cetatenilor acestei tari si nu numai, mai ales in aceste vremuri, chiar daca uneori mai sunt  mici diferente de pareri fata de ale celui care acum scrie.

      La unul din posturile TV, asta-seara era o dezbatere sub genericul(aproximativ) “De ce Romania e  pusa la periferia societatii”.Titlul il retin cu aproximatie.  Distinsi comentatori, noi,  noi o asezam acolo !                

     Toti inteleptii din afara si din interior aseaza  Romania unde vrem noi.   Mandria, patriotismul si demnitatea  nationala sunt idei perimate chiar cu tenta xenofoba( zic unii) .                Globalismul ne ia uneori mintile lasand o usoara ceata peste identitate dar si stradania noastra de a iesi din ea e…..Ghiciti??

      Noi de multa, de prea multa vreme, am permis  la cate un  datator de pareri(si nu putini ), din LUMEA BUNA a altor neamuri, sa ne frece nasul cu servetelul cu care s-a sters la gura(am specificat la gura) si sa ne aseze ‘mnealui in coada tuturor asezarilor!

          De la noi, cei mai proaspeti fii ai  Europei(ai nostri, ai nostri ca brazii) nu numai ca sunt de acord, dar asemeni “subsemnatilor “ sus amintiti, jura ca n-au auzit in viata lor de -usturoi si ca nevasta le asezoneaza   parerile cu pesmet de…… ghiciti ?.. Ei, hai ca-i usor……pesmet de….MOSC  !              

        Bravos  ! ……ati ghicit

         Si acesti  reprezentanti  cu sclipiri de genialitate – non stop –, a unei Europe care cu bratele ne strange matern dar cu picioarele ne impinge la marginea plapumei  Uniunii, ne  tot aranjaza ba ultimii, ba penultimii intre desteptii continentului, cum ca –vezi doamne am fi ba  necivilizati, ba…..ghiciti ?….. HOTI..!   Da, da ,ati citit bine ….HOTI  ! Oare cine  le-a dat  acest nasuc ?    

         Noi !De ce? Ca in fiecare zi tremura izmenele pe noi de gandul: Dumnezeule, care va fi  - imaginea noastra – in fata Europei   ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu