sâmbătă, 4 septembrie 2010

Opinia telespectatorului 2

     Pai, care sa fie ? Ia sa ne uitam in oglinda…… asta e! E a noastra. Alta nu avem, vorba  inteleptului nostru: (  Sic europeanule, avem si noi intelepti!)  “De iti place de nu-ti place, altul mama nu mai face!“. Punct .

     Sigur ca le dam apa la moara……realitatea e ca, dupa ce am iesit din – bezna rosie, o parte dintre fii lumii noi, de spaima ca nu vom fi primiti in UE, sau in NATO, au ramas cu sira spinarii indoita. Raul e ca nu mai gasesc medicament de indreptare .

     Aceasta categorie de noi europeni, accepta tot. Cealalta, prinsa in framantari si lupte politice  fara sfarsit, nu mai are timp sa stie cine sunt, ce e cu tara lor, incaseaza la palme de au ridicat temperaturile toata vara la 37’C .  Buni incasatori !

     Apa la moara… de exemplu;

     Cea mai mare problema a tarii, scufundata in framantari si datorii care credeti ca este? Hai ca-mi place sa va pun la incercare cultura generala…..oare iesirea la liman ?…Nu.  Oare grija de  cei batrani si saraci ? Nu( mai sa fie !…)  Oare…? Hai gata,  nu mai e nici un oare.

     Problema de profund interes  national, este de ce  Sarkozy si Berlusconi sunt asa de suparati  pe etnia nomazilor, unii veniti si din Romania  si de ce tara noastra nu a avut grija sa nu-i trimita la ei!?      Hait !

     Mai spun ca  romanii sunt –hoti- si  -violatori– si ca multi copii romani au navalit peste ei la cersit  si la controlul portofelelor.

     Cu alte cuvinte, poporul roman  e un popor de hoti  si se cere ajutorul UE ca sa vina in ajutorul tarilor amintite si sa-i scape de cei mai de neinvins navalitori din istorie.  Incet au prins curaj si Anglia, oleaca si Spania…..

     Mama! Framantari, ai nostri s-au dus cu saru-mana pe la frantuji, pe la macaronari, s-au dus prin taberele nomazilor, au discutat cu cele mai inalte capete ale gazdelor, s-au ingandurat si au facut siraguri de promisiuni ca vor rezolva, da…vor rezolva?!?!

      Noi ne-am umilit mai tare decat cei care locuiau in tabere .

      Dar cum au devenit toti romanii HOTI  !?!?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu